FAQ

1) Begynderhold - Hvor skal jeg starte.?

Vi er godt klar over at, det ikke altid er nemt at tage skridtet ind igennem døren, hvis du er ny til CrossFit og aldrig har prøvet det før. Hos os er du velkommen til at booke en gratis prøvetime, for at se om det er noget for dig.

Holdene Burn og CrossFit, samt vores Intro forløb er de hold/forløb vi typisk starter nybegyndere ud på.

Burn er det oplagte valg, hvis du er helt ny. Holdet er et super begynderhold og alt kan skaleres præcis til dit niveau - ligegyldig hvem du er.

CrossFit er mere for dig, der gerne vil gi den gas fra starten af. Alt kan stadig skaleres, så du er i sikre hænder.

Har du prøvet CrossFit før og ved hvad du går ind til, så kan du købe et medlemskab direkte på vores hjemmeside og starte din træning med det samme.

Intro forløb Vi starter Intro Forløb året rundt, så du kan få en god start og lære øvelser, udstyr og din puls at kende. Du binder dig ikke til et abonnement, men kan prøve træningen af over de 4 uger. Du er på hold med ligesindede, og alt tilpasses til dit tempo og niveau.


2) Skal jeg være i go form før jeg starter til CrossFit.?

Vi hører det hele tiden. Nogle mennesker er bange for, at de måske er for 'ude af form' til at deltage i vores træning eller er bange for hvad andre tænker. Vi elsker at se nye medlemmer tackle deres fitnessrejse; uanset hvor de begynder fra. Du behøver ikke være i go form for at starte, alle vores medlemmer er startet et sted og har arbejdet sig op derfra. Hos os vil du aldrig blive kigget skævt til - sandheden er at de fleste faktisk har travlt nok med deres egen træning. Vi vil gerne byde dig velkommen med åbne arme og hjælpe dig med hurtigt at finde din fitness (igen).


3) Hvad er forskellen på CrossFit Hobro og et normalt fitness center.?

CrossFit er en træningsform som ligger et sted imellem at have en personlig træner, gå til en holdsport som Fodbold, Håndbold eller Gymnastik og et Bootcamp hold. Følelsen af fælleskab inden for CrossFit er unik. Det er et positivt og inkluderende miljø, og det er almindeligt at snakke med andre medlemmer, drikke en kaffe efter træning og endda blive gode venner. Hos CrossFit Hobro får du en særdeles effektiv træning, samtidig med en familiær atmosfære.


4) Hvordan booker jeg mig på hold?

Vi har en app, der hedder PushPress. Den bruger vores medlemmer til at booke sig på holdene. Så snart du bliver medlem hos os. får du adgang til app'en.


5) Hvor lang tid i forvejen kan jeg booke en plads på et hold.?

Du kan logge ind og booke en plads 14 dage før holdstart. Afmelding skal senest ske 1 time før holdstart ellers koster det 50kr i bøde, da et andet medlem kunne have fået din plads. Hvis holdet er fuldt, kan du også reservere en plads på ventelisten. Hvis eller når en plads åbnes for dig (på grund af annullering af et andet medlem), vil du få tilsendt en e-mail, der bekræfter, at du er tilmeldt holdet. Hvis du ikke kan nå dit hold eller ved du ikke kan, er det derfor vigtigt at du afmelder dig, så en anden kan få din plads.


6) Hvad er jeres åbningstider.?

Vi har åben alle dage fra kl 5.00 til kl 23.00 Der er bemanding på i hverdagene fra kl 9.00 til kl 18.00 Tjek vores holdplan for at se holdtiderne.


7) Har I Open Gym.?

Yes, vi har Open Gym fra kl 5.00 til 23.00. For at træne Open Gym skal du fremmøde dig på fremmødeskærmen under Open Gym. Bemærk at dit medlemskab skal inkludere Open Gym for at du har adgang.


8) Kan jeg sætte mit medlemskab i bero.?

Ja, det kan du godt. Det kræver dog at vi har både en startdato og en slutdato på din beroperiode. Alternativt stopper vi dit medlemskab ved slutningen af en måned og derfra kan du starte op igen når du er klar.


9) Hvordan opsiger jeg mit medlemskab.?

Du kan KUN opsige dit medlemskab ved at skrive en mail til kontakt@crossfithobro.dk Dette skal ske skriftligt.

Opsigelsen er løbende måned plus 1 måned.