Daniel Birk


Dit mål, er mit mål!
Uanset om det er sundhed, skader eller nye evner, så skal jeg nok hjælpe dig med at finde den rette vej til det.


Lidt om mig


Jeg startede til CrossFit i 2013 og har igennem årene trænet forskellige steder i landet. Konkurrencegenet i mig, har altid gjort mig nysgerrig omkring den rette træning og teknik. Der er blevet samlet meget viden sammen i årenes løb, som jeg elsker at dele ud af.


Før jeg startede til crossfit, dyrkede jeg almindelig styrketræning i Fitness world. Det gav et godt kendskab til musklerne og biomekanikken i kroppen, men jeg savnede den holdånd og fællesskabs følelse, som jeg kendte fra mine teenageår, som fodboldspiller. Crossfit gav mig det bedste fra begge verdener og jeg var fanget fra dag et! Jeg har altid sat mig mål for min træning; i starten var det at mestre alle færdigheder indenfor CrossFit og senere blev det så konkurrencer. I 2018 skiftede mit fokus en lille smule. Jeg blev ved at træne CrossFit, men i stedet for CrossFit konkurrencer, blev det nu Obstacle Course Racing (OCR) og jeg nåede at stille op til EM to gange. Corona endte dog med at sende den karriere på pension, men set i bakspejlet, så savnede jeg også CrossFit. 


Jeg har fungeret som hold coach i Hobro i et par år og fandt hurtigt ud af, hvor fedt det er at hjælpe folk med at rykke sig fremad i deres træning, uanset niveau. I personlig træning får du hele mit fokus og så skal vi nok finde vejen til dit mål.


Lyder det som noget for dig, så skriv til mig for en uforpligtende samtale.Priser - Personlig Træning og Small Groups


3x ugentlig træning

1:1 eller som et par


Vores personlige træner hjælper dig med at nå dine mål. En personlig træner er ikke bare et sikkerhedsnet, men også den motivation og inspiration, du har brug for fra tid til anden. Med 3 gange om ugen bliver det ikke bedre.


Pris kr. 6.000,- for 4 uger

Pris kr. 11.500,- for 8 uger

Pris kr. 16.800,- for 12 uger


2x ugentlig træning

1:1 eller som et par


En personlig træner sætter sig ind i dine behov og hjælper dig med at formulere et mål og lave en realistisk træningsplan, der er specielt tilpasset lige præcis dig og det, du gerne vil opnå. Med 2 gange ugentlig træning kan du nå langt.


Pris kr. 4.400,- for 4 uger

Pris kr. 8.600,- for 8 uger

Pris kr. 12.500,- for 12 uger


1x ugentlig træning

1:1 eller som et par


Dit mål og din træningsplan bliver tilrettelagt efter, hvor meget tid du har til rådighed, efter din personlighed, dine styrker og dine svagheder. På den måde sikrer vi os, at du kommer rigtig godt på vej med et program, der passer til dig.


Pris kr. 2.750,- for 4 uger

Pris kr. 5.300,- for 8 uger

Pris kr. 7.500,- for 12 uger


3x ugentlig træning

Small Group - 3-10 personer


Her kan du gå sammen med en flok venner eller veninder og køre jeres træning på et lille lukket hold 3x ugentlig, hvor alt fokus er på jer.

Prisen bliver delt med det antal deltagere I går sammen. Jo flere jo billigere.


Pris kr. 11.000,- /md

2x ugentlig træning

Small Group - 3-10 personer


Her kan du gå sammen med en flok venner eller veninder og køre jeres træning på et lille lukket hold 2x ugentlig, hvor alt fokus er på jer.

Prisen bliver delt med det antal deltagere I går sammen. Jo flere jo billigere.Pris kr. 8.000,- /md


1x ugentlig træning

Small Group - 3-10 personer


Her kan du gå sammen med en flok venner eller veninder og køre jeres træning på et lille lukket hold 1x ugentlig, hvor alt fokus er på jer.

Prisen bliver delt med det antal deltagere I går sammen. Jo flere jo billigere.Pris kr. 4.500,- /md

Det praktiske

Alle forløb starter med en opstartssamtale, hvor vi gennemgår forventninger til dit forløb, hvad der er vigtig for dig, og hvordan vejen til målet kan se ud.

Ønsker I at træne sammen flere personer, fx som par eller sammen med en veninde, så sparer I 25% hver på det ønskede forløb så længe timen er afholdt samtidig.


Jeg tilbyder også:

  • Arrangementer: 60 min (fx. firmaarrangementer, polterabend, skoleklasser m.m.) Pris kr. 1500,-
  • Personlig træning enkle timer (fx teknisk træning) Pris kr. 795,-