Kasper Myrup


‘Jeg har aldrig været den mest talentfulde i nogen af de sportsgrene jeg har dyrket, men jeg har altid arbejdet røven ud af bukserne for mine holdkammerater og for at vinde. Hvis du ikke er bedre end dine modstandere, må du prøve at arbejde hårdere end dem.’ - Den arbejdsmoral har altid virket og går aldrig af mode.


Lidt om mig


Til daglig er jeg headcoach og ejer af CrossFit Hobro. Jeg elsker mit job. Følelsen af at se folk gå ind af døren med en skade, et problem eller et ønske om at blive bedre. Hvorefter at se dem gå hjem med et kæmpe smil på læben fordi vi sammen har fundet en løsning, er den bedste følelse i verden. 

Jeg faldt over Crossfit i 2006 under træning til de Danske Specialstyrker og siden da har Crossfit og fysisk træning været en stor del af mit liv, både i form af egen træning, men også som træning af andre. Det mentale aspekt og fokus fra de Danske Specialstyrkers optagelsesprøve kombineret med den hårde træning fra Crossfit har givet et stort personligt kendskab og indblik som har formet mig til den træner/coach jeg er i dag. 

Gennem min ungdom hvor jeg har dyrket mange forskellige sportsgrene, har jeg ligesom andre forstået at træning ikke bare er træning. Nogle mennesker er født med et talent, andre med evnen til at arbejde hårdt. Dog er meget få af verdens befolkning født med begge dele. Men det kan heldigvis tillæres. 

Jeg er en vaske ægte trænings-nørd som har en umættelig sult efter viden. Jeg elsker at bruge time efter time på at undersøge og teste ting på mig selv. Det giver mig indsigt i det jeg videregiver og sætter handling bag mine ord.


Lyder det som noget for dig, så skriv til mig for en uforpligtende samtale.Priser - Personlig Træning og Small Groups


3x ugentlig træning

1:1 eller som et par


Vores personlige træner hjælper dig med at nå dine mål. En personlig træner er ikke bare et sikkerhedsnet, men også den motivation og inspiration, du har brug for fra tid til anden. Med 3 gange om ugen bliver det ikke bedre.


Pris kr. 6.600,- for 4 uger

Pris kr. 12.500,- for 8 uger

Pris kr. 18.000,- for 12 uger


2x ugentlig træning

1:1 eller som et par


En personlig træner sætter sig ind i dine behov og hjælper dig med at formulere et mål og lave en realistisk træningsplan, der er specielt tilpasset lige præcis dig og det, du gerne vil opnå. Med 2 gange ugentlig træning kan du nå langt.


Pris kr. 4.800,- for 4 uger

Pris kr. 9.500,- for 8 uger

Pris kr. 14.000,- for 12 uger


1x ugentlig træning

1:1 eller som et par


Dit mål og din træningsplan bliver tilrettelagt efter, hvor meget tid du har til rådighed, efter din personlighed, dine styrker og dine svagheder. På den måde sikrer vi os, at du kommer rigtig godt på vej med et program, der passer til dig.


Pris kr. 3.000,- for 4 uger

Pris kr. 5.800,- for 8 uger

Pris kr. 8.000,- for 12 uger


Det praktiske

Alle forløb starter med en opstartssamtale, hvor vi gennemgår forventninger til dit forløb, hvad der er vigtig for dig, og hvordan vejen til målet kan se ud.

Ønsker I at træne sammen flere personer, fx som par eller sammen med en veninde, så sparer I 25% hver på det ønskede forløb så længe timen er afholdt samtidig.


Jeg tilbyder også:

  • Arrangementer: 60 min (fx. firmaarrangementer, polterabend, skoleklasser m.m.) Pris kr. 1500,-
  • Personlig træning enkle timer (fx teknisk træning) Pris kr. 795,-
  • Screening og test af skader - 1 times varighed. Pris kr. 799,- Hvis screeningen følges op af et personlig trænings forløb er der halv pris på screeningen.