Faciliteter

Velkommen indenfor hos CrossFit Hobro

Holdsal 1 - UdstillingenUdstillingen er med sine 600 m2 vores største holdsal. Det er her vores CrossFit, Burn, Endurance, Team Wod, Hero og Kids hold finder sted. Vi har pakket rummet med alt det udstyr vi overhovedet kunne få derind, så der aldrig vil komme til at mangle noget.

Herunder kan du tage din egen lille rundvisning.


Holdsal 2 - Dirty GymDirty Gym er vores holdsal nr 2. Her kan du træne Stronger, Vægtløftning, Gymnastic og Introhold. Med sine 150 m2 og 6 plateauer er der masser af plads til at du kan blive stærk.

Herunder kan du tage din egen lille rundvisning.


Open Gym
Selvom holdtræning er en kæmpe del af CrossFit Hobro, så er det vigtigt at alle vores medlemmer der vil træne “selv” har mulighed for det i vores 480 m2 store Open Gym område. Vi har fyldt det op med alt hvad hjertet begærer indenfor funktionel træning, styrke- og vægtløftning og cardio maskiner, så der er aldrig ventetid og altid udstyr nok.

Herunder kan du tage din egen lille rundvisning.


Velfærd


Når du kommer ind hos CrossFit Hobro går du direkte ind på vores gang, hvor der er adgang til det hele. Lige indenfor døren er vores fremmødeskærm, hvor du fremmøder dig til det hold du er tilmeldt.

Herfra går du ligeud ind i vores lyse og store omklædningsrum. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at gå i bad efter en svedig træning, så vi har gjort os umaget for at gøre forholdene så indbydende som muligt.

Når du går ind gennem hoveddøren, kan du også dreje til venstre, hvor du finder vores Kids Room / venteværelse. Her kan du smide ungerne af mens du træner, så kan de se Disney+ til de er helt firkantede i hovedet.

Når vejret er til det, kan du også træne udenfor. Vi har et stort galvaniseret rig, gummigulv og lidt kunstgræs. Så der er ingen undskyldninger. PS. Løbebanen hele vejen rundt om bygningen er præcis 200m