Jeg har en tilståelse. Selvom det ikke sker særlig ofte, så er der en gang imellem jeg ikke har lyst til at træne.


Jeg tror det sker for alle mennesker, selvom vi gerne vil fremstå som nogle viljefaste træningsjern som aldrig har problemer med motivationen.

- Så er det ikke sandheden. Vi slås alle med at fastholde os i vaner, selvom vi ved at de er gode for os. Især i den verden som vi lever i i dag, hvor alt bliver mere og mere tilgængeligt. Hurtigere og hurtigere.


Hos CrossFit Hobro har vi ét mål. AT VÆRE DEN BEDSTE TIME PÅ DIN DAG!!!!!


Vi forstår godt dine udfordringer - dårlig søvn, en virkelig stressende dag, underernæring, en tilfælde øv-dag og så videre. Der er ingen af os der er immune overfor disse ting.

Ofte er det sofaen der trækker efter en lang og travl dag, men nu skal jeg fortælle dig en lille hemmelighed, der får mig op af sofaen hver gang:


Du SKAL ikke træne..!

- det er ikke tvang. Du har MULIGHEDEN for at træne, fordi din krop tillader dig det og fordi du vælger det. - Tænk på, hvor fedt det er bare at kunne bevæge sig uden begrænsninger, at prøve noget nyt, at sætte en ny rekord, at gøre noget, du aldrig har gjort. Det er fantastisk!


Selvfølgelig skal du nogle dage presse dig selv lidt hårdere på for at komme afsted, men jeg lover dig, at vi vil gøre os umage for at du ikke kommer til at fortryde det.!


Så lad os lave en aftale..:

Hvis du nogensinde føler dig umotiveret, så skriv en besked til os, en e-mail eller en sms. Vi er her for dig; du skal bare blive ved med at dukke op!