Anne Sofie Vejsgaard Jensen


"Jeg har altid sat stor værdi i at hjælpe mennesker og elsker at se at folk rykker sig. Om det er at man kan sætte et kg mere på vægtstangen, stå lidt længere på hænder ellers bare synes det var lidt nemmer end sidst, er med til at gøre opgaven som træner helt vildt god. Det var også det jeg elskede som gymnastik træner og er en af grunden til at jeg sætter stor værdig i at være træner i Crossfit Hobro - de små sejre."


Lidt om mig


Jeg er gammel spring gymnast, og har været det siden jeg var 4 år. Igennem flere år gik jeg selv på hold samt var træner for en masse foreskellige alders grupper i Gymnastik. 


I 2016 var jeg blevet træt af gymnastik bl.a. pga. skader. Her trak min bror mig med til CrossFit. Jeg husker tydeligt det først hold jeg var på det var sindsygt hårdt men vildt fedt. Efter få år med CrossFit fandt jeg ud af at jeg var okay til olympisk vægtløftning og fordi jeg syntes det var fedt, at føle mig stærk fysisk fordi det gjorde at jeg også følte mig bedre tilpas mentalt - det føler jeg stadig.


I 2019 gik jeg på Sports Højskole. Her tog jeg en Styrketræner uddannelse og er uddannet Certificeret Kostvejleder. 


Jeg synes kroppen er et vildt værktøj og den kan meget mere end man går og tror. Det der sætter grænserne er typisk hovedet. Derfor er det så vigtigt at have en person ved din side til at give et lille skub. Jeg har selv fået hjælp flere gange gennem årene og det er bl.a derfor - samt selvfølgelig en stor del disciplin og træning - at jeg er kommet på landsholdet i olympisk vægtløftning.


En god træner er guld værd - jeg vil gerne være den træner for dig..! 


Lyder det som noget for dig, så skriv til mig for en uforpligtende samtale.Priser - Personlig Træning og Small Groups


3x ugentlig træning

1:1 eller som et par


Vores personlige træner hjælper dig med at nå dine mål. En personlig træner er ikke bare et sikkerhedsnet, men også den motivation og inspiration, du har brug for fra tid til anden. Med 3 gange om ugen bliver det ikke bedre.


Pris kr. 6.000,- for 4 uger

Pris kr. 11.500,- for 8 uger

Pris kr. 16.800,- for 12 uger


2x ugentlig træning

1:1 eller som et par


En personlig træner sætter sig ind i dine behov og hjælper dig med at formulere et mål og lave en realistisk træningsplan, der er specielt tilpasset lige præcis dig og det, du gerne vil opnå. Med 2 gange ugentlig træning kan du nå langt.


Pris kr. 4.400,- for 4 uger

Pris kr. 8.600,- for 8 uger

Pris kr. 12.500,- for 12 uger


1x ugentlig træning

1:1 eller som et par


Dit mål og din træningsplan bliver tilrettelagt efter, hvor meget tid du har til rådighed, efter din personlighed, dine styrker og dine svagheder. På den måde sikrer vi os, at du kommer rigtig godt på vej med et program, der passer til dig.


Pris kr. 2.750,- for 4 uger

Pris kr. 5.300,- for 8 uger

Pris kr. 7.500,- for 12 uger


Det praktiske

Alle forløb starter med en opstartssamtale, hvor vi gennemgår forventninger til dit forløb, hvad der er vigtig for dig, og hvordan vejen til målet kan se ud.

Ønsker I at træne sammen flere personer, fx som par eller sammen med en veninde, så sparer I 25% hver på det ønskede forløb så længe timen er afholdt samtidig.


Jeg tilbyder også:

  • Arrangementer: 60 min (fx. firmaarrangementer, polterabend, skoleklasser m.m.) Pris kr. 1500,-
  • Personlig træning enkle timer (fx teknisk træning) Pris kr. 795,-