Adnan Murguz


“I 2014 gik jeg ind igennem døren hos CrossFit Hobro. Som en ung mand på 118kg, med usunde vaner og et liv som ikke umiddelbart kørte på skinner. Et halvt år efter vejede jeg lidt over 90kg, jeg havde fået en masse gode venner og appetit på livet igen. “


Lidt om mig


Før jeg startede med CrossFit trænede jeg bodybuilding i 10 år og inden det spillede jeg fodbold i Hobro IK. Fodbolden gav mig følelsen af fælleskabet og at kæmpe for sit hold som jeg finder attraktivt. Bodybuildingen har givet mig et virkelig godt kendskab til kroppen og musklerne. Den har lært mig vedholdenhed og den personlige udvikling i at sætte sig et mål og gå efter det.

CrossFit er for mig det bedste fra de to verdener. Det kombinerer den konstante personlige udvikling i den varierende træning med fællesskabet hos CrossFit Hobro, som hjælper dig med motivationen og målsætningen.

Uanset om dit mål er et vægtløftnings-stævne, CrossFit konkurrence, opbygning af muskelmasse eller bare generel velværd i din krop, så lad os sammen gøre en indsats for at du kan nå de mål lidt stærkere, hurtigere og bedre!

Med et forløb hos mig kan du være sikker på en kompetent vejledning indenfor din træning, funktionel kost og ernæring, samt hvordan du kan gøre din krop stærkere på en sundere måde.

Jeg skræddersyer programmeringen til dine ønsker og mål, og vil med sikkerhed give dig workouts som kommer til at udfordre dig fysisk og mentalt, men som uden tvivl kommer til at sætte et smil på læben

Jeg vil gerne hjælpe dig med, at gøre dig til et bedre menneske..!


Lyder det som noget for dig, så skriv til mig for en uforpligtende samtale.Priser - Personlig Træning og Small Groups


3x ugentlig træning

1:1 eller som et par


Vores personlige træner hjælper dig med at nå dine mål. En personlig træner er ikke bare et sikkerhedsnet, men også den motivation og inspiration, du har brug for fra tid til anden. Med 3 gange om ugen bliver det ikke bedre.


Pris kr. 6.000,- for 4 uger

Pris kr. 11.500,- for 8 uger

Pris kr. 16.800,- for 12 uger


2x ugentlig træning

1:1 eller som et par


En personlig træner sætter sig ind i dine behov og hjælper dig med at formulere et mål og lave en realistisk træningsplan, der er specielt tilpasset lige præcis dig og det, du gerne vil opnå. Med 2 gange ugentlig træning kan du nå langt.


Pris kr. 4.400,- for 4 uger

Pris kr. 8.600,- for 8 uger

Pris kr. 12.500,- for 12 uger


1x ugentlig træning

1:1 eller som et par


Dit mål og din træningsplan bliver tilrettelagt efter, hvor meget tid du har til rådighed, efter din personlighed, dine styrker og dine svagheder. På den måde sikrer vi os, at du kommer rigtig godt på vej med et program, der passer til dig.


Pris kr. 2.750,- for 4 uger

Pris kr. 5.300,- for 8 uger

Pris kr. 7.500,- for 12 uger


3x ugentlig træning

Small Group - 3-10 personer


Her kan du gå sammen med en flok venner eller veninder og køre jeres træning på et lille lukket hold 3x ugentlig, hvor alt fokus er på jer.

Prisen bliver delt med det antal deltagere I går sammen. Jo flere jo billigere.


Pris kr. 11.000,- /md

2x ugentlig træning

Small Group - 3-10 personer


Her kan du gå sammen med en flok venner eller veninder og køre jeres træning på et lille lukket hold 2x ugentlig, hvor alt fokus er på jer.

Prisen bliver delt med det antal deltagere I går sammen. Jo flere jo billigere.Pris kr. 8.000,- /md


1x ugentlig træning

Small Group - 3-10 personer


Her kan du gå sammen med en flok venner eller veninder og køre jeres træning på et lille lukket hold 1x ugentlig, hvor alt fokus er på jer.

Prisen bliver delt med det antal deltagere I går sammen. Jo flere jo billigere.Pris kr. 4.500,- /md

Det praktiske

Alle forløb starter med en opstartssamtale, hvor vi gennemgår forventninger til dit forløb, hvad der er vigtig for dig, og hvordan vejen til målet kan se ud.

Ønsker I at træne sammen flere personer, fx som par eller sammen med en veninde, så sparer I 25% hver på det ønskede forløb så længe timen er afholdt samtidig.


Jeg tilbyder også:

  • Arrangementer: 60 min (fx. firmaarrangementer, polterabend, skoleklasser m.m.) Pris kr. 1500,-
  • Personlig træning enkle timer (fx teknisk træning) Pris kr. 795,-